Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΟΥΣΤ ΨΩΝΑΡΕΣ!

Στο σημερινο μου αρθρο δεν προκειται να χαριστω σε κανεναν ή καλυτερα σε καμια! Θα αναφερθω σε ολα εκεινα τα κοριτσακια που επειδη τους την εχουν παισει κατι μπακουρομπακουροι την εχουν δει και καλα μουναρες!Συχνα μαλιστα λενε ατακες του στυλ « ειμαι ιδια η παπαριζου!» (σιγα τη γκομενενα σαν πατσας ειναι), ενω παραλληλα πολλες «;φιλες»; τους (αληθεια ποσες γυναικες ειναι πραγματικα φιλες μεταξυ τους???) τους λενε: «εισαι μια θεα αγαπη μ μια κουκλα!» ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΖΩΑ! (δεν εχω τιποτα με τα ζωντανα) αυτη εδω ειναι ΘΕΑ!
 Κοιταξου τωρα στο καθρευτη εχεις καμια σχεση με αυτην (αν εχεις το τηλεφωνο μου ειναι 69.....)
το θεμα ομως ειναι  να βαλεις στο μυαλο σου οτι δεν εισαι η παραπανω μουναρα και δε θα σου την πεσει ποτε ο τελειος αντρας για να σου γλειψει το μολυσμενο απο κολπιτιδα μουνι σου)Τωρα θα περιλαμβανα στο αρθρο απο μερικα μπινελκικια για τους μπινεδες που σε καναν γκομενα αλλα αυτοι δε διορθωνονται!(Τί να περιμενει κανεις απο μια γενια που βλεπει βασιλιαδες αν ειναι δυνατον «βασιλιαδες».... )Μια τελευταια συμβουλη την τελευταια φορα που θα το παιξεις και καλα μουναρα και αντρακι και θα νομισεις οτι μετρας πιασε τα αρχιδια σου και σκασε! αλλως θα υποστεις πρωκτικη λεηλασια απο το παλικαρι


Οποιος διαφωνει με την αποψη μ εχει το συνταγματικο δικαιωμα να συμφωνησει και σε οποιον φαινεται προσβλητικο το παραπανω αρθρο ας φαει τη φασολαδα του και ας μ κλασσει τα αρχιδια! 

7 σχόλια:

  1. καλά ρε... άλλη φωτογραφία δεν έβρισκες να βάλεις....
    εννοώ για την πρώτη...

    Βάλε Lisa Ann να εκσπερματίσουμε ομαδικώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μάλλον το παιδί θα προτιμά ποιότητα και θα τάσσεται κατά της μαζοποίησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλικαρι, ωραια ιδεα μου εδωσες! να γραψω κατι αντιστοιχο για ολους του μαλακοκαυλιδες, που νομιζουν πως εχοντας ενα ακριβο αμαξι (με τα λεφτα του μπαμπα φυσικα!!) οτι θα γαμησουν ολες τις γκομενες, που .. "μοιαζουν με το παραπανω κοριτσακι".
    επισης..σε ολους εκεινους που την παιζουν ολη μερα, διοτι εχουν φαει καποιες χιλοπιτες για τους χ ψ λογους και πλεον εχουν χασει καθε ιχνος αυτοπεποιθησης.
    Α! και για κεινους του κουκλους που θαρρεις πως βγηκανε απο τον χωρο του μοντελινγκ αλλα .. κατα τ'αλλα ειναι οι κλασικοι "βαμβακουλιδες".. "γρηγορογαμουλιδες" και "ποντικομικρουλιδες"..
    το πιασες το νοημα??

    αντε λοιπον κομπλεξικο αγορακι το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια..

    Υ.Γ. και αν εχεις φαει 53121 χιλοπιτες.. και αν η τελευταια γκομενα σου, περα απο μπαζο κακασχημη, σου τα φορεσε κιολας.. δε φταιμε να διαβαζουμε εντελως τυχαια αυτες τις παπαρες που γραφεις. μαθε να χρησιμοποιεις και το πανω κεφαλι παραλληλα με το πουλι σου, και σκουπησε τα χυσια σου απο το πληκτρολογιο.

    και αναλογα με το πως σου φαινεται η αποψη μου εχεις το συνταγματικο δικαιωμα να συμφωνησεις και αν σου φαινεται προσβλητικο το παραπανω ας φας τη φασολαδα σου και ας μου κλασεις το μουνακι!

    σου θυμιζει κατι?? σεξουαλικα πεινασμενε τιποτενιε χωριατη τσομπανε...

    φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. filos.......kai oloklhro to thl sou na vazes.......tetoia gomena thl de tha se epairne!!!!parto xampari....kai twra....phgaine sthn fousta ths mamakas sou na klapseis!!!!!ouaaaaaaa......touvlo anorgasmiko!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρεπει να σε εχει φαει η αγαμια αγορι μου και τα χερια σου να εχουν πιασει καλους απο το πολυ εργοχειρο ( με πιανεις ε...)αντι να λες και ευχαριστω αν βρεις καμια φορα γυναικα κοιτας και τα μοντελα και εισαι και επιλεκτικος. καλα ε χαλαρωσε λιγο γιατι την εχεις δει καπως και σιγουρα θα εισαι πιο μπαζο και απο τα μπαζα, ουτε αγαμητε, βλακα, χοντρομαλακα !!!! και μην ξεχασεις παρε και καμια αλοιφουλα για τους καλους ντε .....(μουυυυυχαχαχαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. iceman mhn akous kanenan synexise na gamas tous parapanw klarinogamprous kai tis karioles tous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχόλιο δίνει δύναμη στον συντάκτη-συγγραφέα για να συνεχίσει τη προσπαθειά του. Είναι τόσο σημαντικό, όσο και ένα χειροκρότημα για έναν καλλιτέχνη!