Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΌΣ


Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τοποθέτηση, απλά πρέπει να το έχεις το άθλημα!
Το να είσαι Λιπαντικός χρειάζεται τεχνική, αυτογνωσία και εργαστηριακή εμπειρία!
Οπότε έχουμε κάποιες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να γίνεται και εσείς λιπαντικοί, ας πούμε λοιπόν ότι είσαι μετά από κλαμπάκι και ετοιμάζεσαι να την πέσεις στην γκόμενα που την πηγαίνεις σπίτι της και ας πούμε ότι θα ακολουθήσει ένα εξουθενωτικό γαμησάκι ! Πιστεύω ότι ξέρεις ότι μετά από ποτό το σώμα σου κατακρατεί όλα τα υγρά έτσι ώστε να μην πάθει αφυδάτωση. Το να έχεις σάλιο στο στόμα σου θα είναι κάτι δύσκολο εκείνη την ώρα επίσης και η γκόμενα το ίδιο! Τι θα κάνεις καημένε ? θα χώνεσαι ασάλιωτα και θα πονάς ?
Όχι βέβαια! Θα κοιτάξεις γύρω γύρω να δεις μήπως υπάρχει κάνα μπουκαλάκι ουίσκι η βότκα η οτιδήποτε αλκοολούχο και θα το χύσεις κατά την εισαγωγή.. θα αισθανθείς και εσύ και η γκόμενα κάψιμο αλλά αυτό θα εξελιχθεί σε ατελείωτη καύλα και δικιά σου και της γκόμενας κάντο και θα δεις ελεγμένο !
Επίσης, αν είσαι μέσα σε αμαξάκι και γαμιέσαι τράβα και δες στο ποτ-μπαγκάζ μήπως υπάρχει καμιά βαλβολίνη(λάδι) και πασάλειψε τον !!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
Αν πήρες καπότες και αν δεν είσαι έμπειρος να ξέρεις ότι το λιπαντικό χαλιέται πολύ γρήγορα περίπου στο πρώτο δεκάλεπτο και χρειάζεσαι πάλι λίπανση! Κατά την γνώμη μου πάρτε καπότες Durex με επιβραδυντικό ! Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα! Το καλύτερο πράγμα είναι να φορέσεις δύο καπότες μαζί και όταν δεις ότι αρχίζει να φεύγει το λιπαντικό της πρώτης να την βγάζεις κατά την αλλαγή της στάσης και να μείνεις με την δεύτερη! Και προσθέτει όγκο και λίπανση επαρκή.
ΕΓΏ!
Χρησιμοποιώ ως λιπαντικός που είμαι Baby Oil σε μεγάλες ποσότητες να ακούω ΠΛΑΦΦΦ ΠΛΑΦΦ και καθόλου καπότες έχω μάθει να αυτοσυγκρατούμε και ποτέ δεν μου έχει τύχει τίποτα! Οικονομία λοιπόν με Βaby oil!
Αν έχετε να προσθέσετε κάνα καινούριο είδος λίπανσης comm από κάτω!

toxic-maniac vs ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ (= καθηγητές του συστήματος)

Λοιπόν, σε αυτό το άρθρο θα μιλήσω για τους καθηγητές και πιο συγκεκριμένα για τους ΜΑΛΑΚΕΣ καθηγητές που ντροπιάζουν το εκπαιδευτικό σύστημα!!!!
καθηγήτριαΧθες καθώς γύριζα με το τραίνο από Λάρισα, καθόταν στην απέναντι θέση μια  «πουτάνα» καθηγήτρια που προκαλούσε με αυτά που έλεγε στην επίσης «πουτάνα φίλη της».
Της έλεγε, λοιπόν, ότι βαριέται που ζει όταν κάνει μάθημα στα μαλακισμένα (έτσι τα αποκαλούσε συνεχώς) και διαμαρτυρόταν μέσα σε ένα γεμάτο τρένο από άνεργους ότι της έκοψαν τον μισθό απο 1500€ σε 1350. Πας καλά μωρή σκρόφα;   Κοίτα γύρω σου και μετά μίλα; Η ανεργία κυμαίνεται στο 25 με 20% και εσύ γκρινιάζεις για 150€ που σου κόψαν; Τι φοβάσαι μη τυχόν και δεν έχεις την δυνατότητα να φροντίσεις το ξεχειλωμένο μουνί σου;
Στα αρχίδια μας αν αυτό φοβάσαι!

Εκτός από όλα αυτά είχε το θράσος να πει και μάλιστα βρίζοντας ότι ζήτησε από τον διευθυντή την άδεια των 10 ημερών που δικαιούνται οι καθηγητές όταν είναι άρρωστοι για να πάει διακοπές στην Βουλγαρία και επειδή ο διευθυντής της ζήτησε ένα χαρτί από γιατρό αυτή φώναζε πως σιγά να μην πληρώσω και για γιατρό! Εμ, κάθεσαι μωρή σκύλα 3 μήνες το καλοκαίρι και το πάσχα και τα χριστούγεννα και τολμάς να ζητάς κι άλλη άδεια χωρίς να είσαι καν άρρωστη;;; Αλλά εκεί φτάσατε το εκπαιδευτικό σύστημα και μετά έχετε και το θράσος να ζητάτε να μην βάλει το Υπουργείο Παιδείας βαθμολόγηση καθηγητών!!! ΑΛΗΤΕΣ!!!!
Τέλος αναρωτιέμαι τι μάθημα παίζει να κάνει αυτή η καθηγήτρια στους μαθητές της; Θα ναι από αυτές, φαντάζομαι , που σκάνε με το νυχι βαμμένο, μαλλί κομμωτηρίου, 10 κιλά make up, ακριβό αμάξι και χαχανητό σε κάθε διάλειμα με τον καυλιάρη καθηγητή του σχολείου, κάνοντας εφέ.
Γαμώ τον δικομματισμό σας, που σας βόλευε τόσα χρόνια με διορισμούς και μεταθέσεις όπου επεθυμούσατε.
Θέλουμε καθηγητές, λειτουργούς και όχι επαγγελματίες.

***ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ***
Αν έχετε τέτοιους καθηγητές, κάντε τους την ζωή κόλλαση μέσα στο μάθημα.
Μην δείχνετε έλεος. Πετάξτε τους και απο το παράθυρο στη τελική

iceman vs ισχυρογνωμονες

Ειναι καιρος πια να τα χωσω σε αυτη τη γαμημενη φαρα που υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει. aπλα δεν υποφερονται πλεον


κουράστηκαΦανταστειτε λοιπον τον κλασσικο ελληναρα που εκει που καθεσαι αμεριμνος ερχεται να σου σπασει τα αρχιδια λεγοντας σου τί δεν κανεις σωστα ή σου εξηγει την πανηλιθια αποψη του για ενα θεμα.Τα ατομα απλα καταλυουν τη λογικη!Και οχι μονο αυτο αλλα ειναι και φωνακλαδες τρομαρα τους.Ωρες ωρες λεω στον εαυτο μου πως απλα πρεπει να υπομεινω τις μαλακιες τους τυπου(γιατι ξινεις τα αρχιδια σου σε δημοσιο χωρο) η απαντηση ειναι «γιατι μπορω ηλιθιε» και δε θα παω να το παιξω υπερανω.  Λοιπον ειναι ωρα καποιος να τους πει να βαλουν τις μαλακιες που λενε στη κολαρα τους και να αυτοκτονησουν ακουγωντας justin bieber.Και σε εσενα που θα σκεφτεις iceman ποιος εισαι εσυ που κρινεις τους παντες και τα παντα λεω οτι αν διαφωνεις μαζι μου σου δινω την ευκαιρια να συμφωνησεις αλλιως βαλε το δονητη σου στον κωλο σου και παρε δρομο

Άντε γαμίσου εσύ και η γαμημένη diesel ζακέτα σου.

Μετά από λαική απαίτηση αποφάσισα να εκφράσω την άποψή μου για τους γνωστούς πλέον σε όλους ποζεράδες.Σύμφωνα με έναν ελεύθερο ορισμό που συνάντησα στο φρικιπαιδεια,ποζεράς είναι αυτός που φοράει απο gucci σκούφο μέχρι gianfranco ferre κάλτσες.Περίεργο;Οχι.Αηδιαστικό μέχρι εκεί που δεν πάει;ΝΑΙ.
                                                    Ας πάρουμε ως παράδειγμα αυτούς.


Δες με τι χάρη μου πουλάνε το γαμημένο ροζ φόντο,το καμμένο ντεκαπάζ και τα γελοία ρούχα τους.Εκτός του οτι μοιάζουν όλοι για τραβέλια που ξέμειναν από το studio 32 στην Συγγρού, έχουν και το θράσος να το παίζουν και μούρες.(Παρεπιπτώντος ο τελευταίος απο τα δεξιά είναι ο μόνος άντρας με camel-tow).Αυτοί είναι ενα παράδειγμα ποζεριάς.Υπάρχουν αμέτρητα είδη αλλά όλα βασίζονται στην λογική:Αγοράζω ακριβά ρούχα και βρίσκω αφορμές να το αναφέρω συνέχεια.
Αυτή η μόδα ξεκίνησε με τα ψευτοποζεραδογκλαμουρο συγκροτήματα των 80ς σαν τους παραπάνω.(Εξαίρεση αποτελούν οι KISS γιατί αν και ήταν ακριβώς το ίδιο είχαν τα @@ να βάφονται για να μην τους πάρουν όλοι στο ψιλό).
Σε γενικές όμως γραμμές τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε και τώρα εγώ είμαι αναγκασμένος να βλέπω το κάθε καθυστερημένο με τρύπα στον ΠΟΥΤΣΟ.Ναι.Μην με κοιτάτε έτσι.Ποζεριά είναι και αυτό.
''Ελα να σου δείξω το prada σκουλαρίκι μου''
Βάλε την πούτσα μέσα μην στην περάσω απο τη μηχανή του κιμά.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.
Μια μόνο συμβουλή:Εαν δείτε κανέναν με καπέλο σαν αυτό του βρωμοποζερά του Bruno Mars αρχίστε τον στα πουτσοσκάμπιλα μπας και στρώσει το μυαλό του και σταματήσει να βιάζει την μάνα του και την αδερφή του τα βράδια.Θα χέρετε συμπαράστασης ολόκληρης της συντακτικής ομάδας αυτού του blog στα δικαστήρια.

Εαν δεν σας άρεσε το παραπάνω άρθρο αξίζετε punisment από τον καράφλα του brazzers.
AYTON


SEE YA