Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Πας αεροπορία; Είσαι ΤΕΜΠΕΛΗΣ

Ήρθε η ώρα που καιρό τώρα περίμενα. Ήρθε η ώρα να τα χώσω στους τεμπέληδες νεόελληνες, που κυνηγάν να την βγάλουν καθαρή στο στρατό παίζοντας X-BOX σε ένα γραφειάκι.
 Κάποιοι θα παρεξηγηθείτε με αυτά που γράφω, διότι θα νοιώσετε άμεσα θιγμένοι, όμως για να σας καθησυχάσω μην λησμονείτε πως  η αλήθεια πάντα πονάει.
Τις προάλλες, μαζί με κάτι φιλαράκια , πήγα να δηλώσω στρατολογία στο τοπικό ΚΕΠ της περιοχής μου. Περίεργα συναίσθημα μας κυρίευσαν όλους μας, αλλά θα λεγα περισσότερο  κυριαρχούσε ένα αίσθημα χαράς και απερίγραπτης καύλας, καθώς ενηληκιωθήκαμε.  Ναι ρε, είμαστε 18!
Μπαίνοντας μες στα γραφεία του ΚΕΠ  μας εξυπηρέτησε άμεσα μια συμπαθεστάτη υπάλληλος και  γενικώς όλη η φάση είχε χαβαλέ. Χάσαμε μαθηματάκι, λέγαμε μαλακίες και γενικώς οτι συνάδει με την επαναστατική ηλικία των 18.
Οι φίλοι μου, λοιπόν, όπως και το 95% των νεοελλήνων δήλωσαν αεροπορία. . Αεροπορία σημαίνει: «αυναανίζομαι μέχρι να την ξεφλουδίσω, προπόνηση για να κερδίσω το πανελλήνιο πρωτάθλημα pro, κάθε μέρα σε κλαμπάκια , πηδάω φοιτητριες και 15χρονες και που και που ρίχνω και κανένα χιλιόμετρο σε περισσότερο από 10 λεπτά»
Εγώ όμως επειδή αλάνι, μάγκας και θαραλλέος δήλωσα ΛΟΚ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
Ουτε καν στρατό ξηράς! ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ!
Θα αντέξω, δε θα αντέξω .... Ναααα! Στ' αρχίδια μου, που οπως απέδειξα τα χω και με το παραπάνω!
Ας δούμε τώρα ποιες κατηγορίες ελλήνων δηλώνουν αεροπορία


1)  Πεοθηλαστές βουλευτών ή άλλων μεγάλων παραγόντων

2) Gay

3) Αυτοί που γεννήθηκαν κουρασμένοι και είναι ανάξιοι για κάτι παραπάνω.


Δεν ξέρω αν  καταφέρατε κιόλας κάποιοι να παρεξηγηθείτε, εμένα πάντως με αφήνετε αδιάφορο. Αν το καλοσκεφτείτε λίγο, θα συνειδητοποιήσετε και οι ιδιοι πως σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες ανήκετε. Ας είσασταν πιο προσεκτικοί λοιπόν.
Και για να μην σας γίνομαι κουραστικός, όσοι δηλώνουν ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , σίγουρα έχουν κάτι που δεν έχουν όλοι άλλοι.
Ειδικές δυνάμεις θα πει : "υπευθυνότητα, αγάπη για την πατρίδα, κύρος, πειθαρχία και καύλα"
Στην τελική θα τρέξεις και με το σλιπάκι, στους -5 για να αποδείξεις ότι έχεις αρχίδια. Ενώ αν κάνεις αγώνα να στρίψεις τσιγάρο μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, τι θα αποδείξεις; 
Ότι είσαι μαλάκας και τεμπέλης νεόελληνας.
Πριν τελειώσω το άρθρο μου, θέλω να πω, πως θαυμάζω ιδιαίτερα τους πιλότους καθώς και αυτοί έχουν αποδείξει ότι έχουν αρχίδια
Τέλος του άρθρου.


Ψηφίστε τώρα πως βρήκατε αυτο το άρθρο "εντελώς για τον πούτσο" από κάτω.
Αυτό το άρθρο θα σπείρει διχόνοια στο blog και ανάμεσα στους διαχειριστές, 
αλλά ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ,  αφου το μπλοκ ανοιχτό θα παραμείνει