Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

DOWNLOAD+ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΣΟΝΤΟΤΑΙΝΙΑΣ: «19ΧΡΟΝΕΣ ΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ»

Τις προάλλες κατέβασα από το ίντερνετ, φυσικά, την νέα ταινία της SIRINA , 19χρονες Αρχάριες Ελληνίδες. Σιγά μην δώσω άλλωστε λεφτά να αγοράσω κιόλας τσόντα. Να ναι καλά τα παιδιά στο web war για τον διαμοιρασμό της τσόντας καθώς όπως βλέπω είναι οι μοναδικοί που έχουν τα αρχίδια και ανεβάζουν ελληνικές τσόντες της Σιρίνα, σε μια εποχή που ο Σειρηνάκης έχει νευριάσει και όποιος τράκερ τολμήσει και φιλοξενήσει αρχείο-τορεντ της Σιρίνα, την επομένη θα βρεθεί DOWN. Συμπαράσταση βέβαια σε αυτούς τους γενναίους κάνω κι εγώ, αδιαφορώντας κι εγώ για τις συνέπειες. Link για  DOWNLOAD θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης.

Ας μπούμε τωρα επί του θέματος, που είναι η κριτική της συγκεκριμένης τσόντας. Όπως λέει και ο τίτλος της ταινίας: «Αρχάριες». Δηλαδή τίποτα το σοβαρό. Οπότε συμβουλεύω από τώρα όσους δεν την έχουν δει ακόμα αυτή την παραγωγή να μην μπουν στο κόπο να την αγοράσουν ούτε καν να την κατεβάσουν Η τσόντα είναι καταρχάς άθλια. Ούτε καν για το πούτσο, αφού δεν αξίζει  ούτε να αυναανιστείς βλέποντας αυτη την ταινία. Καμία σχέση μάλιστα και με τις άλλες υπερπαραγωγές της Σιρίνας. «Αγρότισσα μόνη ψάχντεται», «η εκδίκηση της νυφης» «ντούλβη» κτλ 
Τι να πεις άλλωστε για μια ταινία που πρωταγωνιστεί μια τουρκογύφτισσα;


και μια γκόμενα με σιδεράκια και σκασμένο πρόσωπο;
προσέχτε την στη φάτσα....
Παρόλαυτα έχει ωραίο μουνί!

Άλλα μουνιά ρε Σειρηνάκη για την τσόντα σου δε μπορούσες να βρεις; 2.500 βιογραφικά από αιτήσεις φοιτήτριων έχεις. Αν δε μπορείς άφησε ένα σχόλιο από κάτω να σου στείλω εγώ κάτι "φίλες" μου
Κρίμα μας απογοήτευσες.
Το μόνο θετικό, βέβαια, από όλη την τσόντα είναι η συμμετοχή μιας ισχυρής και σεβαστής τριπλετας του συγχρονου ελληνικού πορνού.
Γιατρός, Βούλα και Ντούρος.
Ειδικά η φράση του γιατρού « Θα με κάνεις  να δω τα χρόνιατου ουράνιου τόξου από αυτό που γλύφεις είναι όλα τα λεφτά» και έχει αρχίσει και διαδίδεται στις νεανικές παρέες με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Είναι αυτό που λέμε ρε πούστη μου, οτι το ελληνικό πορνό δεν έχει μόνο άγριο σεξ. Έχει σοβαρό και ορθά δομημένο λόγο, εμπεριστατωμένες απόψεις και φυσικά μεσογειακό χιούμορ.


ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ LINKS 
ΕΓΩ ΤΟΛΜΑΩ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟ WEB