Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΙΚΟΥ

Το πρωκτικό σεξ εξακολουθεί να είναι η πιο παρεξηγημένη ερωτική πράξη. Με τον όρο πρωκτικό σεξ , για όσους ειναι απόφοιτοι 2ας δημοτικού ακόμα, εννοούμε την  εισβολή  του Βασιλιά  Πούτσου στην τρύπα του Κώλου. Αν και το 1/4 των γυναικών το έχουν δοκιμάσει, παραμένει μια συζήτηση ταμπού. Οι άντρες από την άλλη, είναι κάτι που εύχονται να τους παρουσιαστεί περισσότερο από μια φόρα στη ζωή τους καθώς τους προσφέρει μέγιστη ευχαρίστηση.

Όλα αυτά ήταν μια μικρή εισαγωγή, ένας μικρός σπαστικός πρόλογος, καθώς όπως μαθαίνουμε στην γαμημένη έκθεση στο σχολείο είναι αναγκαίος. Από εδώ και πέρα όλα όσα θα γράψω θα είναι χύμα. Αυτά που θα δεις εδώ, δεν θα τα δεις γραμμένα σε κανένα τσοντο-site, σε κανένα gay-στεκι και σε κανένα εβδομαδιαίο περιοδικό του life style, τα οποία όλα αυτά αρέσκονται στο να λένε στο κόσμο αυτά που θέλουν να ακούσουν και όχι τι πραγματικά ισχύει. Πριν συνεχίσεις λοιπόν την ανάγνωση, σιγουρέψου οτι δεν είναι κανείς πίσω σου και οτι δε πρόκειται να σε τσακώσει η μαμά σου να μας διαβάζεις. 

Συνεχίζοντας την ανάγνωση, ίσως νοιώσεις τα νεύρα σου να τεντώνονται, την παλινοδρόμηση των γαστρικών σου υγρών καίγοντας τον οισοφάγο σου και την εξάπλωση μιας φαγούρας τρομερής σε ολόκληρο το κορμί σου.Επίσης, τον πρώτο καιρό, τις νύχτες στο κρεβάτι σου, αϋπνία θα σε ταλαιπωρεί και βέβηλες σκέψεις θα τρυπώνουν στο μυαλό. Γιατί κάποια καθάρματα μου έκρυβαν την αλήθεια;

 πρωκτικό 

 

Επί του θέματος τώρα. Το πρωκτικό δεν ειναι κάτι φυσιολογικό. Είναι " παρὰ φύσιν ἐνέργειαν" . Πούστηδες, τηλεπερσόνες του life style,  σεξολογοι, πουτσολογοι, πρωκτολόγοι μας έχουν πλασάρει την ιδέα ότι είναι κάτι φυσιολογικό αποσκοπώντας στο μάμωνα.



Γαμώ το ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ σας!

Γαμώ την δεξιά σας τσέπη!

Εσύ που πηδάς από κώλο την γκομενά σου έχεις σκεφτεί ότι βάζεις τον πούτσο σου μέσα σε μια τρύπα, που από εκει βγαίνουν σκατά; Μπλιάξ μπίχλα. Η δουλειά του πούτσου όσο και να μην μας αρέσει είναι για να μπαίνει αποκλειστικά και μόνο στο μουνί. Άντε και καμιά πιπούλα. Τι δουλειά έχει όμως το σύμβολο του αντρισμού μέσα στα σκατά; 

 
Ακόμα για να προλάβω κάποιους από εσάς που θα σπεύσετε να με κατακρίνετε, λέγοντας περί ύπαρξεων δύο σφικτήρων στο κώλο... σας λέω δυο πράγματα 1) βάλτε το βιβλίο το ποντίκι του υπολογιστή στο κώλο σας και στη συνέχεια 2) δοκιμάστε να κλάσετε.
Αν νοιώσετε άβολα και δε μπορείτε να κλάσετε ελεύθερα , τότε επιβεβαιώνομαι σε όσα γραφω. Αν καταφέρετε και κλάσετε , τότε τραβήξτε βίντεο και στείλτε το στο pordes@hotmail.com για να σας πιστέψω. 
Αλλιώς τσιμπάτε ΤΡΙΑ!
 

Συνεχίζοντας το πρωκτικό επίσης είναι ανθυγιεινό.Ο πρωκτικός έρωτας είναι ο κυριότερος ένοχος για τη διάδοση του ιού ΗIV, που προκαλεί το ΑIDS. Είναι δύο φορές πιο επικίνδυνος από το κολπικό. Επίσης κατά την βιαίη εισβολή του Μεγάλου Αφεντικού μέσα στη στενή τρύπα του κώλου, μπορεί να προκληθεί διάστρεμα είτε στον έναν σύντροφο είτε στον άλλον. Ουστ... ανατρίχιασα ο μαλάκας με αυτά που γράφω. ¨Αμεση αλλαγή παραγράφου

Όσον αφορά τον τομέα της ηδονής τωρα. Στις γυναίκες δεν είναι κάτι σταθερό . Εξαρτάται από την εμπειρία που διαθέτει κάποιος για να της το κάνει . Αν στο κάνει το πρωκτικό κοπέλα μου ο Γκουσγκούνης , θα νοιώσεις στάνταρ ηδονή. Αν ο Μπάμπης , ο χασάπης της γειτονιάς , δεν νομίζω.
Για τον άντρα , κατα την πρωκτική διείσδυση η ηδονή που θα νοιώσει είναι σίγουρη.

Είτε πηδάει αυτό

κωλαράκι

Είτε αυτό

 

Καλά εντάξει... είπαμε.. Το γαμήσαμε το θέμα. Ξέρω αηδιάσατε κι εσείς, όπως κι εγώ.

Απλά μια κριτική κάναμε τόσην ώρα, γιά αυτο το  γαμημένο το θέμα, που όλοι λίγο-πολύ το έχουμε συζητήσει στα μέρη που συχνάζουμε (καπνιστήρια, καφενεία κτλ)

Είπαν για το κώλο:

"Ένας κώλος, ο κόσμος όλος" (λαϊκή ρήση)

"Κομμένα πια τα πρωκτικά, αν θες να χύσεις χύσε πάνω στα βυζιά ( Αντώνης Ρέμος)

" Κράτα κόντρα, ΣΠΡΩΧΝΩ " ( Κωνσταντίνος Γκουσγκούνης)

" Από πίσω με αγάπη και πιο μαλακά " ( Παύλος Καρανικόλας )

"Εγώ δεν γαμώ κώλο που κλάνει και μουνί που κατουρεί, την παίζω με το χέρι και την έχω καθαρή " (Ανώνυμος)

"Του κώλου τα 9μερα" (παροιμία )

ΣΗΜΕΊΩΣΗ:

"Πᾶς μαλάκας ἀντιγραφεῦς ἄρθρου, ἀνευ πηγῆς ἀναφερόμενος, θανάτῳ ζημιούσθω"

Προτιμάμε Πέος Και Όχι Μουνί


Το πέος κατά κύριο λόγο είναι πιο προτιμητέο από το να έχεις μουνί.
  1. Δεν χρειάζεται να το ‘σκουπίζεις’ μετά το κατούρημα
  2. Δεν βγάζει ποτέ αίμα και δεν βρομάει κατά περιόδους όπως το μουνί
  3. Φτάνεις σχετικά γρήγορα σε οργασμό
  4. Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος και
  5. δεν πονάς φρικτά όταν γεννάς
  6. Δεν χρειάζεται αποδεδειγμένα, ώρα για να καταλάβει ο εγκέφαλος σου ότι κάνεις σεξ σε σχέση με τις γυναίκες
  7. Δεν σου ξεχειλώνει από τα πολλά γαμήσια,  αλλά μένει πάντα ίδιο και έτοιμο να υπηρετήσει!
  8. Δεν χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο αλλά τρύπα να χωθεί – σε σχέση με τις γυναίκες που δεν ικανοποιούνται όταν είναι νάνος !
  9. Δεν χρειάζεται καθημερινή υγιεινή όπως το μουνάκι
  10. Καυλώνει πανεύκολα(καλή θέληση να υπάρχει και σωστά ‘εργαλεία’.
Βέβαια αν και είμαι άνδρας συντάκτης δεν θα προτιμούσα ποτέ να είχα μουνί ! Δεν θα ήξερα τι θα έκανα στην ζωή μου αν δεν είχα πέος !

ΦΟΥΡΕΙΡΑ

http://www.youtube.com/watch?v=wmPTpqEjHWY&feature=related
Καλά ρε παιδιά έχω καεί με το video clip της Φουρέιρα.  Τι γκαύλα είναι αθτή θεέ μου!!!
ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!