Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Χιονίζει;ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Σε αυτό το δημοσίευμα θα θίξω κυρίως αυτούς που τρώνε το κίτρινο χιόνι και μετά παραπονιούνται επειδή είναι πολύ ξινό.
Λοιπόν,τούβλα ακούστε το εξής:ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

Προσωπικά μου αρέσει μόνο σε δυο περιπτώσεις:α)όταν βάζω μέσα την πούτσα μου για να δω σε πόση ώρα θα μελανιάσει,και β)όταν το πετάω στα μούτρα αυτών που λένε οτι τους αρέσει.
Για αυτό,και με βάση τα παραπάνω,βούλωστο,βγάλε τα χέρια απο το παντελόνι σου  γιατί οταν μιλάει(ή γράφει)ο Λαικός δεν ξύνουμε τα αρχίδια μας και άκου την μαλακία που έχω να σου εκμυστηρευτώ.


Το χιόνι μπορώ να το περιγράψω με το εξής παράδειγμα:Ας υποθέσουμε οτι είμαι ο ιδιωκτήτης μιας εταιρείας που πουλάει σφυρίχτρες βιασμού.Ξέρεται αυτές που σφυράς και υποτίθεται ότι θα σε ακούσουν και έτσι θα την γλυτώσεις χωρίς ράμματα.Μα τι λέω,για να διαβάζετε αυτό το bloggspot μάλλον δεν ξέρετε τι είναι αλλιώς παίζει και να γλυτώνατε,τεσπα στο θέμα μας τώρα. Ενω στην αρχή θα είχα ξεκινήσει με καλό και αγαθό σκοπό το να μειώσω τους βιασμούς,κάπου στην μέση το χάνω και αυτό που θέλω είναι το ακριβώς αντίθετο.Εαν μειωθούν οι βιασμοί θα μειωθούν και οι πωλήσεις στις σφυρίχτρες.Χωρίς βιαστές ,ποιος θα αγοράσει τις σφυρίχτρες;

Κάπως έτσι το χάνει και το χιόνι.
Εκεί που λέω τώρα δεν θα πάμε σχολείο,τσούπ,περνάει το μηχάνημα με το αλάτι και λιώνει ολα τα ονειρά μου για μια ημέρα ελευθερία.Ασε που δεν μπορώ να βγω στο μπαλκόνι μου και να την παίξω με τις Βουλγάρες που μένουν δίπλα γιατί κάνει πολύ κρύο.

Αυτό το μίσος μου για το χιόνι νομίζω πηγάζει από το γεγονός οτι δεν θήλαξα ποτέ.Δεν ξέρω.
Μπορώ όμως με σιγουριά να πω ότι ζηλεύω αυτούς που φτιάχνουν χιονάνθρωπους.
Το πλησιέστερο σε χιονάνθρωπο που κατάφερα να φτιάξω έμοιαζε κάπως έτσι

Για όποιον δεν αρέσει αυτό το δημοσίευμα έχω κρατημένω και ενα δεύτερο τέτοιο γλυπτό.
SEE YA

Απάντηση στο μεγάλο ερώτημα: τι κοιτούν πάνω μας?


Έχετε διανοηθεί ποτέ (αρσενικά) γιατί όταν μπαίνουμε μέσα στο club ή στο εστιατόριο ή σε καφετέρεια γυρνούν ταυτόχρονα όλες οι γυναίκες και κοιτούν (κυρίως αυτές που είναι νεαρές) και μας κοιτάνε?

Γιατί άραγε?

  • Γυμνασμένους κοιλιακούς, ωραίο χαμόγελο, μπράτσα, ( ή όλα τα παραπάνω); Τι κοιτούν περισσότερο οι γυναίκες σε έναν άντρα;

"Τέλος" στην αντρική περιέργεια αποφάσισε να δώσει ένας άντρας από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος τοποθέτησε κάμερες  σε τέσσερα διαφορετικά σημεία,(μπράτσα, καβάλο, οπίσθια, γυαλιά), ώστε να καταγράψουν τα βλέμματα των γυναικών.

Οι κάμερες αυτές, ήταν (προφανώς!) κρυφές, ώστε να "συλλάβουν" τα αδιάκριτα βλέμματα των γυναικών!

Ο νεαρός νεοϋορκέζος, υποδυόμενος τον τουρίστα με ένα χάρτη στο χέρι, ρωτούσε τις γυναίκες -που συμμετείχαν άθελά τους στο πείραμα-,σχετικά με τις τοποθεσίες που υποτίθεται κατευθυνόταν.

Όσο λοιπόν το "ανυποψίαστο" αρσενικό μιλά στη κάθε κοπέλα, το γυναικείο βλέμμα σκανάρει κάθε περιοχή του σώματος του.

To βλέμμα όπως καταλαβαίνετε πάει στον καβάλο περισσότερο και αμέσως μετά στα οπίσθια!!

Αφού ξέρουμε πλέον τι κοιτάνε.. την επόμενη φορά που θα βγείτε και μπείτε εκεί που θα μπείτε , μπείτε τουλάχιστον κλείνοντας το μάτι!!!