Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Σκάσε και τσιμπούκωνε.

Λοιπόν.Αυτό το δημοσίευμα αφορά κυρίως τις κοπέλες αυτές που δεν τις άφηναν να κάνουν ποδήλατο μικρές για να μην χάσουν την παρθενιά τους σε κανένα σαμαράκι.
Τι είναι και αυτό ρε πούστη μου.--------------(100%)---------------------------->
Εντάξει, το ξέρω πως υπάρχουν άνθρωποι που ζευγαρώνουν με μαρούλια αλλά το να θεωρείς οτι και οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν το sex όπως και οι άντρες είναι πιο γελοίο από μακροβούτη στα ρηχά,εκεί που συζητάν και παράλληλά κατουράν οι γιαγιάδες.Ποιοί είμαστε εμείς που θα κρίνουμε μια εξέλιξη εκατομμυρίων χρόνων?Απλά απολάυστε το.

Οσοι βρήκαν αυτό το δημοσίευμα χυδαίο ή προσβλητικό να πάνε να κάνουν γαργάρες με τα χύσια του Αι Βασίλη σε ρυθμό ho ho ho.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ-- Κατάπιε τα σκύλα.Υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε στην Αφρική.

Νυχτερινή Διασκέδαση Που Δεν Θα Ήθελες Να Είχες


Είναι για τον πούτσο ρε φίλε να βλέπεις την ίδια χοντροκώλα και την ίδια ξενέρωτη γκόμενα να κουνάει τον κώλο στο γνωστό μπάρ της περιοχής φορώντας την φουστίτσα που της έκανε δώρο η γιαγιά της στα 18 χρόνια της.

Είναι για τον πούτσο να κοιτάς την γκόμενα που είναι συνήθως με το μπάζο την φίλη της και συζητάν για τις νέες τάσεις στη μόδα, και αφού βλέπει όλοτυχαια το μπάζο εσένα που κοιτάς να γυρίζει και να λέει στην φίλη της –Αχχ, κοίτα αυτός με κοιτάει μάλλον θα γουστάρει να κάνουμε τίποτα απόψε!! Και μετά από λίγο την βλέπεις έρχεται με το Θεόμουνο την φίλη της και λέει –Γεια, τι κάνεις μόνος σου κάθεσαι θες να σου κάνουμε παρέα ; Άντε τι να γυρίσεις και να πείς εκείνη την ώρα ;
Τίποτα, ένα βράδυ είναι θα περάσει. Αν περάσει δηλαδή γιατί το μπαζάκι έχει γίνει τσιμπούρι από τα πρώτα πέντε λεπτά. Άσε που η καλή της φίλη σας αφήνει μόνους σας και καλά για να διευκολύνει την κατάσταση. Πφφφ τι να πει κανείς…

Είναι για τον πούτσο καθώς χορεύεις με την γκόμενα  σου να έρχεται η φίλη της και να χορεύει μαζί σου και να σε αφήνει η γκόμενα σου και μετά την επόμενη μέρα να σου κρατάει μούτρα για τον τρόπο που χόρευες με την φίλη της με ποια; με την φίλη της. Ζήλια……

Είναι για τον πούτσο να ανεβαίνει η κοπέλα σου πάνω στο τραπέζι  για να κουνηθεί λίγο και να επιβληθεί στην κακομαθημένη φίλη της και όλοι οι ψωλαρέοι από κάτω να παίρνουν μάτι.

Είναι για τον πούτσο να έχεις ξεχάσει να φορέσεις αποσμητικό και να βρώμας μέσα στο μπαρ και να συνεχίζεις να χορεύεις. Άστο για απόψε!!

Είναι για τον πούτσο να μην ξέρεις από σφηνάκια και βάζεις τον σερβιτόρο να σκεφτεί κάτι που θα σου αρέσει…

Είναι για τον πούτσο όλα τα άτυχα που θα συμβούν εκείνη την βραδιά που θα θές να διασκεδάσεις πολύ….


Φωτιές άναψε το κορίτσι του Μάρκο Μποριέλο, Μπελέν Ροντρίγκεζ..

TUS ο ρεζιλης ¨Ελληνας και καλά ράπερ!

                                                          !!!ΤUS!!!
Πόσο γελοίος παίζει να είναι???????
Μη ρωτάς πως περνάω και άλλα τέτοια μαλακία τραγούδια βγάζει τα οποία εκτός των άλλων εξευτελίζουν και τον ανδρικό πληθυσμό!!!!!!

Ποιος είναι ο πρόεδρος;

Για χαρά, είμαι ο πρόεδρος και είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος όπως σχεδόν κανένας σας.
Είμαι  1,90 ύψος, 90 κιλά, με φέτες κυλιακούς και θα θελα όποιο καλό μουνάκι διαβάζει αυτές τις γραμμές, να μου αφήσει το τηλεφωνό της  κάτω στα σχόλια.
Με λένε πρόεδρο, γιατί είμαι ! Δεν έχει σημασία που, σημασία έχει ο ιεραποστολικός στόχος μου.
 Ακόμα ως άνθρωπος είμαι πολύ ανήσυχος, και παρατηρώ όλες τις πολιτικές, κοινωνικές, θρησκευτικές κτλ εξελίξεις. Ως άνθρωπος έχω κάποιες φιλοσοφικές ανησυχίες και ασχολούμαι με διάφορα διλήματα
Μερικά από τα διλλήματα που με ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό ειναι :
1)« Καλή η μαλακία αλλά με το γαμήσι κάνεις και γνωριμίες » ή «σαν πετύχει η μαλακία τύφλα να έχει το γαμήσι» ;
2) «Το μουνί της χάιδως» ή «τα αρχίδια του καράμπελα» ;
3) καλύτερη επιστημονική ταινία « Εμείς οι βλάχοι και όπως λάχει» ή « οι βλάχοι προτιμούν ελληνικά» (σσ. λαϊκέ ποια η αποψή σου) ;
4)«χωρίς τρίχες» ή «με τρίχες» ;

Όσον αφορά τον  σκοπό του blog.
Σας τον είπε πιο κάτω  ο λαϊκός βιαστής. Δε θα λέμε συνέχεια τις ίδιες μαλακίες. Γι΄αυτο ,  βγάλτε το χέρι μέσα από το παντελόνι και πηγαίντε 3 αναρτήσεις πιο κάτω.