Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

iceman vs ηλιθιοτητα!

Σημερα θα θιξουμε  ενα θεμα μαστιγα της εποχης μας αυτο της ηλιθιοτητας.Οπως ολοι καλα γνωριζουμε οι ηλιθιοι ειναι ανικητοι για 2 λογους: 1)ειναι πολλοι 2)ζουν αναμεσα μας.τωρα πολλοι θα πειτε τί μας λες τωρα και εσυ εισαι πιο εξυπνος iceman??? ΝΑΙ! γιατι εχω εμβολιαστει και ειμαι συνηθισμενος να παρατηρω τα βλακομουτρα και να τα αποφευγω! Ηλιθιους μπορει να συνατησει κανεις οπουδηποτε π.χ σχολειο,δουλεια,καφετηρια, ακομη και στην τουαλετα!  το χειροτερο με αυτα τα ατομα ειναι ο,τι πολλες φορες δεν αντιλαμβαονται ποσο καθυστερημενα ειναι στην πραγματικοτα για αυτο θα ακουσεις συχνα φρασεις οπως:μη κοιτας που κανω τη χαζη δεν ειμαι(εισαι!) ή ατακες οπως ειμαι εξυπνος απλα δε διαβαζω (wtf ποιον δουλεις???) />μια συμβουλη σε ολα αυτα τα ατομα αν ο,τι προκειται να πεις ειναι ηλιθιο μη μιλας δε χαλας ασκοπα το χρονο των υπολοιπων και γλυτωνεις το γοητρο σου(αν ξερεις τί σημαινει η λεξη) και προς Θεου με παριστανε τους εξυπνους δε πειθεται κανεναν κολοζωα! Τελος μια  αλλη συμβουλη ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΣΤΕ ηδη ειστε πολλοι ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ απο εσας(ειστε μεγαλυτερη μαστιγα απο τους πουστηδες και τους παχυσαρκους) υ.γ οσοι θεωρουν το αρθρο μου προσβλητικο και χυδαιο να κανουν ανασκολοπισμο στον εαυτο τους με ξυραφι! (αν δε το καταλαβαν ας το ξαναδιαβασουν)

Η ΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ

Σήμερα το πρωί ένας εξαίρετος νέος μου έλυσε μια απορία που χρόνια τώρα ταλανίζει τους άνδρες!!!
Όλοι οι άνδρες κάποια στιγμή στην ζωή τους έχουν αναρωτηθεί γιατί το πέος τους έχει μια ελαφρά κλίση είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά.... Αυτό συμβαίνει γιατί ο ένας από τους δύο όρχεις είναι μεγαλύτερος και έτσι το πέος στρέφεται προς τον μικρότερο για να ισοσκελίζει τα πράγματα!!!!

Αν σκεφτείτε, όμως, αυτή η ελαφρά κλίση μας βοηθάει να την τοποθετούμε σε μία από τις δυο πλευρές του jean, όταν μας γκαυλώνεται!!! Αν προσπαθήσετε δεν μπορείτε τόσο εύκολα να την βάλετε από την άλλη μεριά όταν είναι γκαυλωμένη!!!! Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι έχω δίκιο!!!!!!!!! @@