Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΞΕΚΡΑΝΩΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ , ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΡΑΛΙΣΤΕΣ

Συχνά-πυκνά έχει τύχει σε όλους μας να ενοχληθούμε και να αγανακτήσουμε, από την βιαιη και γαϊδουρινή συμπεριφορά διάφορων δικυκλιστών και αυτοκινιτιστών.  Όλοι έχουμε ξεφωνήσει έστω και μια φορά "το μουνί που σε ξέρναγε ρε πούστη", όταν κάποιος μας έκανε επικίνδυνη προσπέραση στο δρόμο ή μας έβρεξε με τα νερά της βροχής που είχαν συσωρευτεί στο δρόμο καθώς έτρεχε με την τζιπάρα του.
Θέλω λοιπόν μέσα από αυτό το άκρως υγιεινό και ενημερωτικό άρθρο να τονίσω τα "κακώς κείμενα" τέτοιων περιστάσεων που όλοι μας γνωρίζουμε.
Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα. 

1)Το παπί, η μηχανή, το αυτοκίνητο, το τρένο, το αεροπλάνο, το διαστήμοπλοιο και το καράβι είναι μεταφορικά μέσα και όχι μέσον αυτοκρονίας ή δολοφονίας.

2) Οι μαγκές , εκεί που σας πέρνουνε! 

Γι' αυτό μαλάκα μηχανόβιε, χρησιμοποίησε την πουτάνα την μηχανή σου, για να σε εξυπηρετήσει, εκεί που χρειάζεται και αρμόζει.
Μπορεί να είναι γκομενομαγνήτης, η μηχανή  ( αποδεδειγμένα μάλιστα) και να θες να κάνεις ολοένα και νέες επιδείξεις για να την καυλώσεις περισσότερο, αλλά σκέψου και τη ζωή σου. 
Άσε τις σούζες , τις επικίνδυνες προσπεράσεις γιατί μετά η φουκαριάρα η μάνα σου θα σε κλαίει. Τι σου φταίει η φουκαριάρα;
Και αν σκοτωθείς στα 27 σου για να ρίξεις μια 18χρονη γκόμενα, σκέψου πως μετά δεν θα ξαναγαμήσεις για όλη σου την υπόλοιπη ζωή. Βρες, τέλοσπαντων, μια μέση λύση που θα σε βοηθήσει και την γκόμενα να πηδήξεις και να οδηγάς την μηχανή σου ακέραιος. Μυαλό έχεις, αρκεί να το χρησιμοποιήσεις σωστά.

Δεύτερος σε αυτές τις σειρές κραυγών αγωνίας, έρχεται ο ραλίστας του χωριού.
Αντε γαμήσου μαλάκα που το παίζεις μούρη. Είσαι ένα αρχίδι με σουτιέν και περικεφαλαία. Στη τελική γαμιέται και ο πατέρας σου, ο οποίος σου αγόρασε την πόρσε στα 19 για να ρίχνεις μουνια, γιατί αλλιώς Μαρία Παλάμη. Δε γνωρίζεις οτι υπάρχει ο Κ.ο.Κ. και οτι πρέπει να τον τηρούμε; Πρέπει να τον τηρούμε για δικιά μας ασφάλεια ρε ΑΡΧΙΔΙ. 
Δηλαδή εσύ που τρέχεις και μαρσάρεις μέσα στην πολή, θεωρείσαι μάγκας; Αν νομίζεις οτι είσαι περισσοτερο μάγκας από εμένα που είτε πεζός θα μαι είτε ποδηλάτης, πλανάσαι πλάνην οικτρά και κάνω Squirting στη μαμά σου. Ναι, ναι αυτό της κάνω γιατί έβγαλε μαλάκα γιο! 

Και τέλος, σειρά έχει ο πιλότος.
Kάποιοι ίσως αναρωτιέστε γιατί κράζω τους ιπτάμενους και τι σχέση έχουν με τα παραπάνω . Αξίζουν και αυτοί κράξιμο,λοιπόν,  αλλά σαφως λιγότερο. Το αεροπλάνο δεν είναι για να κάνεις μαγκές και ούτε να ενθουσιάζεσαι , να κάνεις φιγουρες χωρίς λόγο και να ανεβαίνεις περισσότερα πόδια από όσο πρέπει. Είναι για να φυλάς τα σύνορα της πατρίδος σου, είτε να εκπαιδεύεσαι σε περίπτωση που γίνει πόλεμος.

Ακόμα, αφού διευκρινίσαμε τις περιπτώσεις ηλίθιων οδηγών, ας ασχοληθούμε τώρα και με ένα άλλο κουσούρι τους:την κουραδομαγκιά.
Ναι, λοιπόν. Είστε κουραδόμαγκιες. Ό,τι κάνετε το κάνετε μόνο εδώ στην Ελλάδα. Τραβάτε έξω και επιχειρήστε να κάνετε τα ίδια. Θα φάτε όμως μια πουτσα μέχρι τα παπούτσα. Ε, μα εκεί υπάρχει κράτος και όχι Ελλάδα που ανοίγει τα πόδια της στους αληταράδες και την βιάζουν. Γαμιόλες, συγχίστηκα πάλι!
Τις προάλλες, μου έτυχε ένα περιστατικό στην δοξασμένη πόλη του Βόλου, το οποίο με ανάγκασε να γράψω όλα τα παραπάνω. Αυτό είχε ως εξής: Αρχές ιάσονος, είδα 4 μαλακισμένα ακράνωτα τετρακάβαλο να φιγουράρουν. 
κάπως έτσι, αλλά χωρίς κράνος!

Ο μόνος λόγος που με συγκράτησε και δεν έριξα βρισίδι εκείνη την στιγμή, είναι ο φόβος για ενδέχομενη απόσπαση της προσοχής και πιθανή αφαίρεση ζωής από κάποιον φουκαρά περαστικό.

Τέλος του άρθρου και ευελπιστώ να  καταλάβετε κάποα στιγμη την χρησιμότητα των μέσων μεταφοράς