Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Λαικός vs Έλληνες φαντάροι.

Αυτή τη στιγμή θα σκέφτεσται:καλά τι του φταίνε οι φαντάροι,απλά παδιά είναι που απλά κάνουν υποχρεωτικά μια θητεία.ΟΧΙ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ,ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΣΤΟΙ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ.Και αναρωτιέμαι:ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;Φταίνε τα καμμένα απο περίοδο και πολύωρα μαθήματα γυναικεία μυαλά;Φταίει η γαλαξιακή ευθυγράμμιση που έπεται;Φταίει το λιγμένο κοτόπουλο που έφαγα χθές;Φταίνε όλα αυτά μαζί,και το αιτιολογώ ετσι:Οσον αφορα το πρώτο ενα αι γαμήσου καριόλη φαντάρε,τράβα να σου παίξει το πουλί καμιά μεγαλύτερη,αρκεί.Το δεύτερο τώρα νομίζω μιλάει απο μόνο του.Μοιάζει με αυτό που λέει γαμηθείτε μην σας πάρει ο διάολος απλά με εναν ποιο επιτακτικό τόνο.Και τέλος εαν δεν είχα φάει λιγμένο κοτόπουλο θα είχα καθαρή αναπνοή,θα έριχνα όλες τις γκόμενες και δεν θα είχε μείνει καμία για τους γαμημένους τους φαντάρους.(χ0αχ0αχ0αχ0α)Σοβαρά τώρα νομίζω οτι αυτό που φταίει είναι οι ανασφάλειες.Ο καθένας έχει ανασφάλειες για τον εαυτό του όμως οι γυναίκες την συγκεκριμένη περίοδο της ζωής τους προσπαθούν να τις εξαλίψουν ζητώντας την διαπύστωση της ομορφιάς τους σε εναν άξεστο αυστραλοπίθηκο που για να μην είχε γκόμενα της ηλικίας του πριν τον στρατό μάλλον είναι πατενταρισμένος παιδεραστής.Σαν αυτόν

Οσοι βρήκαν αυτό το δημοσίευμα χυδαίο ή προσβλητικό να πάνε να ακούσουν τον Καρρά live.

SEE YA

ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ!(EVERYBODY LIES οπως λεει και ο Dr.House)


 ε και οποιος δεν το παραδεχεται ειναι τουλαχιστον στα ορια του πανηλιθιου! καθε ανθρωπος απο την παιδικη του ηλικια εως τα βαθεια του γεραματα λεει ψεματα!οπως το<<ναι εχω διαβασει>> ή το <<οταν ημουν στον πολεμο.....>> κ.λ.π.
η μεγαλη μαγκια ομως ειναι οταν κανεις κατι να πρεπει να εχεις τα αρχιδια (μεταφορικα) να το παραδεχτεις αλλιως εισαι μια βρωμοπουσταρα του κερατα που γουσταρει πρωκτικη λεηλασια απο εγχρωμους νταγκλαραδες!βεβαια καλο ειναι να τα αποφευγεις εξ αρχης γιατι ετσι γλυτωνεις και απο περιπλοκες καταστασεις (μιλαω απο πειρα!) και να μιλας ντομπρα..
Και μιας που φτάσαμε ως εδώ, ηρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τα 3 μεγαλύτερα ψέματα:
1)πάμε για ένα τσίπουρο; ( ποτέ δεν είναι ένα)
2)τα λεφτά δε φέρουν την ευτυχία
3) πάμε να στον βάλω λίγο; ( όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει)
υ.γ καλο ειναι να μπορεις να ξεχωριζεις καποια ψεματα π.χ αν μια γκομενα λεει πως ειναι κυρια και δεν τον παιρνει απο κωλο ΠΡΕΠΕΙ να εισαι σε θεση να καταλαβεις πως η τυπισσα ειναι καραπουτανα και την εχουν παρει και οι πετρες!

ΟΣΟΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΕΜΕΝΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ!

Σκονάκι στα Θρησκευτικά; Η Απόλυτη Ξεφτήλαααααα

Πόσα κιλά μαλάκας παίζει να σαι; Πόσο διανοητικά καθυστερημένη μπορεί να είσαι, αν είσαι γκόμενα; Δεν φτάνει που δεν ξέρεις Θρησκευτικα, κάθεσαι και ετοιμάζεσαι να κάνεις σκονάκι κιόλας..Σου βάζει ο καθηγητής των θρησκευτικών 5 ερωτήσεις , για το διαγώνισμα της γενικής παιδείας και εσύ όχι μόνο τον γράφεις στα αρχίδια σου, αφού δε διάβασες, αλλά βεβηλώνεις και την ιερή λέξη που λέγεται "σκονάκι." Ξέρεις ρε καραγκιόζη, τι θα πει αυτή η λέξη;
Δεν είναι απλά μια ενέργεια που θα σε βοηθήσει να γράψεις άριστα στο τάδε μάθημα. Είναι πράξη σκοτεινή , πράξη για έξυπνους και λίγους. Σκονάκι , δεν κάνει ο κάθε τυχάρπαστος, αλλά άτομα που ανήκουν στην ελίτ των μαθητών του εκάστοτε σχολείο. Δεν πιστεύω , να πιστεύει κανείς πως όλοι οι μαθητές είναι ισότιμοι μεταξύ τους. Υπάρχουν τα αλάνια και τα τούβλα.
Καί όσο για το μάθημα των θρησκευτικών που κάνεις σκονάκι. Βάλε ρε μαλακίσμένο μια ώρα λιγότερο δάκτυλο στο μουνί σου και κάτσε και διάβασε ένα τέταρτο να μάθεις και  πέντε σωστά πράγματα. Και άθεος να είσαι ή ότι άλλο στο πούτσο θες, τα βιβλία των θρησκευτικών ούτε προπαγανδιστικά είναι ούτε βαρετά. Επομένως, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγείς. Κάνεις μια ανάγνωση το μάθημα και σε κλάσματα του δευτερολέπτου το μαθαίνεις και το κατανοείς. Εκτός, αν ανήκεις στα φυτά, που κάθονται κλασικά πρώτο θρανίο, είναι τα καμάρια των καθηγητών, κάνουν τα μαλλιά τους κώτσο σαν τις θεούσες στα χωριά ( αν είναι κορίτσια) ή παίζουν με τα μυρμήγκια  στο διάλλειμα (αν είναι αγόρια) και έχουν μπερδέψει τα θρησκευτικά με την ιστορία κατευθυνσης, διαβάζοντας το πρώτο 8 ωρες το 24ωρο. Άλλο πούτσα , άλλο βουρρρτσα ρε.
Και στη τελική, αν δεν μπορείς να αφιερώσεις ούτε 5 λεπτά, σε αυτό το μάθημα για να μάθεις δυο μαλακίες που θα σου χρειαστούν στη ζωή σου, γράψε στο διαγώνισμα το "πατερ ημών" και έχε τα αρχίδια να πεις στο καθηγητή σου οτι δε διάβασες, γιατί την προηγουμένη σου έκαναν ράμματα στο παχύ έντερο.

σε όποιον ενόχλησε η ορθογραφία του τίτλου, νσ πάρει αφρό τζελ και να προσπαθήσει να τον καταπιεί