Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

toxic-maniac vs τελειωμένες γκόμενες!!!!!

Όλοι έχετε δεί έστω και μία φορά μία γκόμενα που παρόλο που μπορεί να είναι σχετικά όμορφη, κοιτάζει μικρότερα αγοράκια (για να μην παρξηγηθώ πρέπει να διευκρινήσω πως δεν λέω τις άξιες γκόμενες που ειναι 30 χρονών και ατα φτίαχνουν με 18άρηδες, ΑΛΛΑ αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στις ελεϊνές γκόμενες ηλικίας 15-18 που ψάχνουν αγοράκια ηλικίας 12-14)!!!¨ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!
Επειδή δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε έναν συνομίληκο ή μεγαλύτερο από εσάς άνδρα, πιστεύετε πως έτσι θα νιώσετε γυναίκες!!!!!???????!!!!! Θα έπρεπε να ντρέπεστε!!!! Δεν είναι μαγκιά να παρενοχλείτε τα μικρά αγοράκια (έστω και αν ακόμα τα αγοράκια γίνονται διάσημοι στην παρέα τους)!!! Δεν σκέφτεστε πως αντί να τους κάνετε καλό μπορεί να τους κάνετε και πούστηδες αν δεν τους φερθείτε όπως πρέπει???? Πάντως να ξέρετε πως δεν λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν γκόμενες που να τα φτιάχνουν με μικρότερους αλλά λέω ότι αυτές οι γκόμενες πρέπει να τα φτιάχνουν με μικρότερους όχι από απελπισία αλλά από έρωτα!!!!!!
Τέλος, σε όποιον δεν άρεσε το άρθρο μου να τον βιάσει μια 80χρονη τραβεστί σε ποδοσφαιρικό αγώνα!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένα σχόλιο δίνει δύναμη στον συντάκτη-συγγραφέα για να συνεχίσει τη προσπαθειά του. Είναι τόσο σημαντικό, όσο και ένα χειροκρότημα για έναν καλλιτέχνη!