Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ!

Φιλε μου, πιθανως αυτη τη στιγμη να θεωρεις πως προκειται για ενα εγωιστικο αρθρο,γιατι εισαι ενας καγκουρας που κρινει ενα αρθρο πριν καν το διαβασει.(εισαι ο ιδιος τυπος που αγοραζει κατι πριν την πρωτη μερα κυκλοφοριας του).Η αληθεια ειναι πως το αρθρο αυτο εχει στοχο να καταπολεμησει την απογοητευση που πιθανως να νιωθεις αυτη τη στιγμη ή εχεις νιωσει κατα καιρους και να σου το σηκωσει
το ηθικο εννοειται!Για κανενα λογο δεν πρεπει να χαλιεσαι ποτε,μιας και σε καθε προβλημα υπαρχει λυση!Στο cern βρισκουν το σωματιδιο,του θεου και εσυ δεν μπορεις να βρεις τροπο να κανεις κατι με τη μαρια,την εφη, ή την ελενη???Αν η απαντηση ειναι ναι ενα εχω να σου πω<<ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ>>! Στη ζωη πρεπει να μαθεις να εισαι χαλαρος και να προσπαθεις να λυνεις ενα ενα τα προβληματα σου οπως λεω παντα <<relax man be happy>> O,τι και να συμβει θα εχουμε παντα την μπαλα,τις παγωμενες μπυρες,το woodstock και εκεινη την ωραια βραδια με την ......... στην παραλια!Οταν καποιος /κατι σε ενοχλει γραψε τον στα αρχιδια σου/στη μουναρα σου!ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χαλιεσαι για το καθε χυσαμολη που σου την μπαινει!


Αν διαβασες το αρθρο και ακομα νιωθεις χαλια να πας να σε κοιταει γιατρος!
Αν εισαι ενας απο τους χυσαμοληδες που σπαν αρχιδια καθημερινα να σε υποστεις πρωκτικη λεηλασια εγχρωμους νταγκλαραδες!


Υ.γ ΑΝ απλα σου αρεσε κανε ενα like!

1 σχόλιο:

Ένα σχόλιο δίνει δύναμη στον συντάκτη-συγγραφέα για να συνεχίσει τη προσπαθειά του. Είναι τόσο σημαντικό, όσο και ένα χειροκρότημα για έναν καλλιτέχνη!