Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΌΣ


Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τοποθέτηση, απλά πρέπει να το έχεις το άθλημα!
Το να είσαι Λιπαντικός χρειάζεται τεχνική, αυτογνωσία και εργαστηριακή εμπειρία!
Οπότε έχουμε κάποιες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να γίνεται και εσείς λιπαντικοί, ας πούμε λοιπόν ότι είσαι μετά από κλαμπάκι και ετοιμάζεσαι να την πέσεις στην γκόμενα που την πηγαίνεις σπίτι της και ας πούμε ότι θα ακολουθήσει ένα εξουθενωτικό γαμησάκι ! Πιστεύω ότι ξέρεις ότι μετά από ποτό το σώμα σου κατακρατεί όλα τα υγρά έτσι ώστε να μην πάθει αφυδάτωση. Το να έχεις σάλιο στο στόμα σου θα είναι κάτι δύσκολο εκείνη την ώρα επίσης και η γκόμενα το ίδιο! Τι θα κάνεις καημένε ? θα χώνεσαι ασάλιωτα και θα πονάς ?
Όχι βέβαια! Θα κοιτάξεις γύρω γύρω να δεις μήπως υπάρχει κάνα μπουκαλάκι ουίσκι η βότκα η οτιδήποτε αλκοολούχο και θα το χύσεις κατά την εισαγωγή.. θα αισθανθείς και εσύ και η γκόμενα κάψιμο αλλά αυτό θα εξελιχθεί σε ατελείωτη καύλα και δικιά σου και της γκόμενας κάντο και θα δεις ελεγμένο !
Επίσης, αν είσαι μέσα σε αμαξάκι και γαμιέσαι τράβα και δες στο ποτ-μπαγκάζ μήπως υπάρχει καμιά βαλβολίνη(λάδι) και πασάλειψε τον !!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
Αν πήρες καπότες και αν δεν είσαι έμπειρος να ξέρεις ότι το λιπαντικό χαλιέται πολύ γρήγορα περίπου στο πρώτο δεκάλεπτο και χρειάζεσαι πάλι λίπανση! Κατά την γνώμη μου πάρτε καπότες Durex με επιβραδυντικό ! Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα! Το καλύτερο πράγμα είναι να φορέσεις δύο καπότες μαζί και όταν δεις ότι αρχίζει να φεύγει το λιπαντικό της πρώτης να την βγάζεις κατά την αλλαγή της στάσης και να μείνεις με την δεύτερη! Και προσθέτει όγκο και λίπανση επαρκή.
ΕΓΏ!
Χρησιμοποιώ ως λιπαντικός που είμαι Baby Oil σε μεγάλες ποσότητες να ακούω ΠΛΑΦΦΦ ΠΛΑΦΦ και καθόλου καπότες έχω μάθει να αυτοσυγκρατούμε και ποτέ δεν μου έχει τύχει τίποτα! Οικονομία λοιπόν με Βaby oil!
Αν έχετε να προσθέσετε κάνα καινούριο είδος λίπανσης comm από κάτω!

4 σχόλια:

Ένα σχόλιο δίνει δύναμη στον συντάκτη-συγγραφέα για να συνεχίσει τη προσπαθειά του. Είναι τόσο σημαντικό, όσο και ένα χειροκρότημα για έναν καλλιτέχνη!