Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

toxic-maniac vs ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ (= καθηγητές του συστήματος)

Λοιπόν, σε αυτό το άρθρο θα μιλήσω για τους καθηγητές και πιο συγκεκριμένα για τους ΜΑΛΑΚΕΣ καθηγητές που ντροπιάζουν το εκπαιδευτικό σύστημα!!!!
καθηγήτριαΧθες καθώς γύριζα με το τραίνο από Λάρισα, καθόταν στην απέναντι θέση μια  «πουτάνα» καθηγήτρια που προκαλούσε με αυτά που έλεγε στην επίσης «πουτάνα φίλη της».
Της έλεγε, λοιπόν, ότι βαριέται που ζει όταν κάνει μάθημα στα μαλακισμένα (έτσι τα αποκαλούσε συνεχώς) και διαμαρτυρόταν μέσα σε ένα γεμάτο τρένο από άνεργους ότι της έκοψαν τον μισθό απο 1500€ σε 1350. Πας καλά μωρή σκρόφα;   Κοίτα γύρω σου και μετά μίλα; Η ανεργία κυμαίνεται στο 25 με 20% και εσύ γκρινιάζεις για 150€ που σου κόψαν; Τι φοβάσαι μη τυχόν και δεν έχεις την δυνατότητα να φροντίσεις το ξεχειλωμένο μουνί σου;
Στα αρχίδια μας αν αυτό φοβάσαι!

Εκτός από όλα αυτά είχε το θράσος να πει και μάλιστα βρίζοντας ότι ζήτησε από τον διευθυντή την άδεια των 10 ημερών που δικαιούνται οι καθηγητές όταν είναι άρρωστοι για να πάει διακοπές στην Βουλγαρία και επειδή ο διευθυντής της ζήτησε ένα χαρτί από γιατρό αυτή φώναζε πως σιγά να μην πληρώσω και για γιατρό! Εμ, κάθεσαι μωρή σκύλα 3 μήνες το καλοκαίρι και το πάσχα και τα χριστούγεννα και τολμάς να ζητάς κι άλλη άδεια χωρίς να είσαι καν άρρωστη;;; Αλλά εκεί φτάσατε το εκπαιδευτικό σύστημα και μετά έχετε και το θράσος να ζητάτε να μην βάλει το Υπουργείο Παιδείας βαθμολόγηση καθηγητών!!! ΑΛΗΤΕΣ!!!!
Τέλος αναρωτιέμαι τι μάθημα παίζει να κάνει αυτή η καθηγήτρια στους μαθητές της; Θα ναι από αυτές, φαντάζομαι , που σκάνε με το νυχι βαμμένο, μαλλί κομμωτηρίου, 10 κιλά make up, ακριβό αμάξι και χαχανητό σε κάθε διάλειμα με τον καυλιάρη καθηγητή του σχολείου, κάνοντας εφέ.
Γαμώ τον δικομματισμό σας, που σας βόλευε τόσα χρόνια με διορισμούς και μεταθέσεις όπου επεθυμούσατε.
Θέλουμε καθηγητές, λειτουργούς και όχι επαγγελματίες.

***ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ***
Αν έχετε τέτοιους καθηγητές, κάντε τους την ζωή κόλλαση μέσα στο μάθημα.
Μην δείχνετε έλεος. Πετάξτε τους και απο το παράθυρο στη τελική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένα σχόλιο δίνει δύναμη στον συντάκτη-συγγραφέα για να συνεχίσει τη προσπαθειά του. Είναι τόσο σημαντικό, όσο και ένα χειροκρότημα για έναν καλλιτέχνη!